Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Symbian

Nokia E7 – Livrat incepand cu 10 Decembrie!

Submitted by on 09/11/2010 – 8:11 pmNo Comment

Nokia a confirmat faptul ca Nokia E7 (cunoscut anterior ca Nokia N9) va incepe sa fie livrat pe data de 10 decembrie!. Partea mai putin placuta consta in faptul ca terminalul nu va fi disponibil in toate tarile la aceeasi data. Ceea ce inseamna ca cel mai probabil vom mai avea ceva de asteptat pana este adus si la noi. 

Nokia E7 dispune de o tastatura full QWERTY si un design similar cu al modelului N8 (cu care ne-am jucat si la RoNewMedia). Asemanarile continua si la capitolul hardware, fiind vorba de acelasi procesor de 680Mhz si accelerare grafica hardware, aceeasi memorie RAM de 512MB; chiar si aceeasi baterie de 1200 mAh (BL-4D). Diferentele pe care le-am observat ar fi camera de 8mpx in cazul Nokia E7 si 12mpx in cazul Nokia N8 precum si memoria ROM de 1GB pentru Nokia E7 (orientat spre mediul business) fata de cei 512MB ROM din Nokia N8(orientat spre multimedia si mai putin spre productivitate). Ce ar fi fost interesant:  introducerea lui MeeGo pe acest device.

Legat de acest lucru, tot la RoNewMedia am aflat de la standul Nokia ca o data cu lansarea MeeGo de anul viitor vom avea si un nou terminal pregatit pentru acest sistem de operare (in afara de Nokia N900 – care il va primii de asemenea). Nu se stiu mai multe detalii despre acesta asa ca pana atunci va las in compania unui clip cu Nokia E7 (via Emil Dragota)

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.