Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Android, Featured, Review, Samsung

Review Samsung Galaxy S Duos

Submitted by on 01/02/2013 – 2:04 pmNo Comment

imageSamsung Galaxy S Duos pastreaza forma curbata inspirata din natura cu care ne-am obisnuit in ultimul an la modelele din gama de varf Samsung (S3, Note, S3 mini).

CONSTRUCTIE

S Duos imprumuta 2 din caracteristicile fizice de pe Samsung Galaxy Beam si anume marginea proeminenta care protejeaza ecranul de eventualele zgarieturi sau socuri si slotul de card micro SD care se afla pe lateralul telefonului. Cred ca este o decizie foarte buna mutarea slotului de sub carcasa inafara acesteia, pentru o mai buna manevrabilitate a cardului, dat fiind ca telefonul dispune doar de 1,5 GB memorie interna (fara sistemul de operare) si nu se ofera 50 GB promotionali pentru contul Dropbox, asa cum ne-am obisnuit la Galaxy S3 si Galaxy Note.

DSC05886DUAL SIM

La interior avem 2 sloturi de SIM normale suprapuse, cel de sus fiind SIM-ul 1 si cel de jos SIM-ul 2. Conteaza aceasta ordine deoarece cand vom folosi functia de apelare, vom selecta unul din cele 2 SIM-uri pentru initierea apelului, numele operatorului nefiind afisat.

Ambele SIM-uri sunt conectate la reteaua GSM, insa doar un SIM poate fi conectat la reteaua de 3G, comutarea retelei 3G intre SIM-uri putandu-se efectua foarte usor din setarile telefonului.

DSC05900FUNCTIONALITATE

Telefonul ruleaza pe Android 4.0.4, in viitor va primi update la versiunea 4.1  Jelly Bean, iar procesorul este de 1 Ghz si 768 MB RAM. Cu toate ca procesorul este mai mic decat Samsung Galaxy SII, sistemul de operare Android 4.0.4 ruleaza fluent. Pe partea de date mobile vitezele de navigare sunt de pana la 7,2 Mbps pentru download si 5,76 upload, mai mici decat la modelul Galaxy SIII. Lipsesc si cateva functii care exista atat pe Galaxy SIII mini (care are aun procesor mai puternic de aceeasi frecventa, dar dual-core) cat si pe Galaxy SIII precum Smart Alert si celelalte functii de miscare.

2012-11-25 06.18.002012-11-25 18.39.262012-11-25 06.27.162012-11-25 18.33.292012-11-25 18.57.202012-11-25 06.22.23

CONCLUZII

Trebuie sa recunosc ca telefonul mi-a placut foarte mult pe varianta black si cred ca poate fi o varianta de luat in calcul pentru posesorii modelului Galaxy S, care nu s-au lasat convinsi de modele cu ecran mai mare lansate in ultima vreme.  Daca ar fi sa aleg intre Samsung Galaxy SIII mini si Samsung Galaxy S Duos ar prefera modelul dual-SIM pentru capacul de pe spate. Insa din aceasta clasa prefer S Beam pentru proiectorul sau, care il diferentiaza clar de celelalte modele.

Consider ca Samsung Galaxy S Duos este o alegere perfecta pentru un utilizator care detine un abonament de date si un sim doar de voce, sau un alt exemplu doua SIM-uri de voce.

Samsung GALAXY S Duos il gasiti pe eMAG.ro la aproape 1100 lei.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.