Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Nokia, Symbian

Nokia X7 si Nokia E6 – lansate oficial

Submitted by on 12/04/2011 – 1:27 pm2 Comments

Asa cum presupuneam in articolul precedent, producatorul finlandez a lansat astazi doua noi terminale ruland noua versiune Symbian Anna. Este vorba de Nokia X7 si Nokia E6.

Comunicatul de presa este mai jos:

Nokia îşi consolidează portofoliul de smartphone-uri cu două noi produse şi cu o experienţă de utilizare îmbunătăţită

Nokia E6 extinde gama de produse destinate clienţilor business iar Nokia X7 este un nou terminal creat pentru divertisment şi destinat pasionaţilor de jocuri mobile, ambele fiind bazate pe cea mai nouă actualizare de software Symbian

Espoo, Finlanda – Nokia a anunţat astăzi lansarea terminalelor Nokia E6 şi Nokia X7, două noi smartphone-uri destinate oamenilor de afaceri şi, respectiv, pasionaţilor de divertisment. Cele două terminale sunt primele smartphone-uri Nokia ce conţin versiunea actualizată de software Symbian, cu noi pictograme şi îmbunătăţiri în ceea ce priveşte utilizarea precum introducere mai facilă de text, un browser mai rapid şi o versiune nouă a Hărţilor Ovi.

“Continuăm să ne consolidăm portofoliul de smartphone-uri cu aceste două noi terminale, care oferă o experienţă de utilizare mai impresionantă şi mai intuitivă ce va fi disponibilă în curând şi pe Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 şi Nokia C6-01,” a declarat Jo Harlow, Director, Nokia Smart Devices. “Datorită acestor noi produse, la care se vor adăuga în viitorul apropiat mai multe terminale Symbian şi îmbunătăţiri privind experienţa de utilizare, suntem încrezători că vom menţine interesul utilizatorilor existenţi de smartphone-uri Nokia şi că vom atrage noi utilizatori de smarphone-uri, care fie folosesc pentru prima dată un smartphone, fie folosesc terminale produse de competiţie.”

Venind pe urmele terminalelor de succes Nokia E71 şi Nokia E72, Nokia E6 este un smartphone pentru afaceri elegant, cu tastatură QWERTY completă şi ecran tactil de înaltă rezoluţie. Creat din materiale premium precum sticlă şi oţel inoxidabil, terminalul are un design compact, care îl face uşor de utilizat, cu una sau cu ambele mâini. Nokia E6 oferă o durată de viaţă a bateriei excepţională şi cea mai bună experienţă de messaging de la Microsoft integrată pe un smartphone de afaceri, inclusiv acces la Microsoft Exchange, Microsoft Communicator Mobile şi Microsoft SharePoint.

Nokia X7 este un smartphone care pune accentul pe divertisment, cu un afişaj de 4 inchi ideal pentru jocuri şi cameră de 8 Megapixeli pentru imagini şi clipuri video la calitate HD. Având un design distinctiv, Nokia X7 este creat dintr-o combinaţie de oţel inoxidabil şi sticlă – ce oferă o senzaţie de solid atunci când este ţinut în mână. Nokia X7 are preinstalate binecunoscutele jocuri Galaxy on Fire HD şi Asphalt 5 HD.

Nokia E6 şi Nokia X7 sunt, de asemenea, primele smartphone-uri Nokia care beneficiază de o nouă experienţă de utilizare datorită actualizarii complete Symbian. Această actualizare oferă o gamă de îmbunătăţiri legate de utilizare ce includ noi pictograme, introducere de text optimizată, navigare mai rapidă pe internet şi o versiune actualizată a Hărţilor Ovi cu funcţie de căutare îmbunătăţită şi noi rute de transport public. Noua versiune oferă şi o gamă puternică de capabilităţi destinate în special oamenilor de afaceri, ce includ securitate de nivel enterprise cu criptare accelerată hardware şi noi capabilităţi e-mail precum suport complet pentru solicitarea de întâlniri.

În lunile următoare, actualizarea de software, cunoscută sub numele de Symbian Anna, va fi inclusă ca standard pe terminalele Nokia N8, Nokia E7, Nokia C6 şi Nokia C7 ce urmează să fie livrate şi va fi disponibilă spre descărcare pentru aceleaşi modele de smartphone-uri achiziţionate anterior.

Pentru dezvoltatori, Symbian Anna oferă o experienţă de utilizare îmbunătăţită pe smartphone-uri Nokia şi o oportunitate mai mare de monetizare în Qt. Aflaţi mai multe accesând http://blogs.forum.nokia.com/blog/nokia-developer-news

Pentru mai multe detalii despre Nokia X7 şi Nokia E6, vă rugăm să vizitaţi: http://events.nokia.com/discover-symbian

Despre Nokia
Nokia ajută oamenii să se conecteze. Îmbinăm tehnologii avansate cu servicii personalizate care le permit oamenilor să fie mereu aproape de ceea ce contează pentru ei. În fiecare zi, peste 1,3 miliarde de oameni comunică între ei prin terminale Nokia – de la telefoane mobile la smartphone-uri avansate şi computere mobile de înaltă performanţă. Astăzi, Nokia integrează dispozitivele sale mobile cu servicii inovatoare prin intermediul Ovi (www.ovi.com), incluzând muzică, hărţi, aplicaţii, email şi multe altele. NAVTEQ (companie deţinută de Nokia) este lider în domeniul hărţilor digitale detaliate şi al serviciilor de navigaţie, în timp ce Nokia Siemens Networks oferă echipamente, servicii şi soluţii pentru reţele de comunicaţii globale.

Nokia X7

– imagine oficiala20110412-023837.jpg

– specificatii tehnice

20110412-023850.jpg

20110412-023905.jpg

20110412-023914.jpg

Nokia E6

– imagine oficiala20110412-024148.jpg

– specificatii tehnice

20110412-024159.jpg

20110412-024210.jpg

20110412-024217.jpg

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.