Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Nokia, Review, Symbian, Windows Phone

Fillr – join the Fillrs on the Windows Phone Adventure

Submitted by on 05/08/2012 – 4:19 pmOne Comment

Inainte de a incepe review-ul vreau sa va spun ca in prezent nu mai sunt un pasionat al jocurilor pe telefonul mobil (numit acum si smartphone).

Timpul pe care il am liber il folosesc in aplicatii precum Twitter, Facebook, WordPress sau aplicatii de productivitate (Mail, Docs, ebook readers, Feed readers).

La inceputurile erei smartphonurilor insa, am fost pasionat de jocuri pe mobil – in special cele pe Nokia N-Gage – si cred ca a fost cea mai buna experienta de acest gen pe un telefon mobil. Experienta se apropia chiar de cea a consolelor Nokia N-Gage fiind pana la urma o consola portabila cu telefon mobil incorporat.

Jocurile pe ecrane touchscreen vin cu cateva minusuri fata de o astfel de consola, dar si cu cateva avantaje specifice inputului tactil.

Fillr este unul dintre acestea, la fel cum si Angry Birds este. Nu este genul de joc cu o grafica pretentioasa sau cu o perioada lunga de invatare. Imediat cum deschizi aplicatia vei trece prin cativa pasi dupa care vei sti sa te joci Fillr cu usurinta.

Inainte de a trece mai departe cu review-ul cred ca ar fi interesant sa vorbim putin despre inceputurile acestui joc romanesc. Ei bine, echipa Fillr a castigat concursul Nokia QT Developers la care a participat si colegul Stefan Rosioara cu aplicatia Stocks. Jocul a fost dezvoltat initial pentru Symbian, dar mutarea catre Windows Phone a devenit un pas logic o data ce parteneriatul Nokia-Microsoft a devenit public.

Revenind la gameplay, acesta aduce cumva a Bejeweled-ul celor de la EA pe care l-am testat pe telefoane cu tastatura. Fillr este diferit din multe puncte de vedere, dar cel mai important este faptul ca imbunatateste sau adapteaza experienta pe un ecran tactil.

Scopul jocului este acela de a uniformiza diverse forme/nivele/harti cu ajutorul unori piese (personaje) de diferite culori (poarta numele de Fillrs si pot fi colorate in rosu, roz, alb, albastru, verde). Piesele se gasesc una in vecinatatea ceilelalte si o data schimbata culoarea primei cu cea a unei piese vecine, aceasta va face parte din formatiunea finala. Cu cat schimbam mai mult culorile, cu atat vom adauga piese mai multe in formatiunea finala (care trebuie sa aiba o singura culoare la final).

Dificultatea intervinte atunci cand, pentru un anumit nivel, avem la dispozitie doar un numar limitat de schimbari de culoare (mutari). Pentru inceput, numarul mutarilor este destul de permisiv, dar pe masura ce inaintam in dificultate acest lucru se va schimba.

Impartirea pe grade de dificultate se face in felul urmator: sunt trei insule “ocupate de inamici”, iar pe fiecare insula sunt diferite nivele ce trebuiesc depasite.

Nu stiu daca review-ul v-a convins, dar va indemn sa incercati jocul. Repet, nu este un joc complicat ci este un joc fun. Mai mult decat atat, s-a auzit si de cazuri in care a provocat dependenta, asa ca fiti cu bagare de seama :).

N-Joy the game!

PS: La final, va reamintesc ca mi-ar fi de mare ajutor like-urile voastre aici:

https://ambassadors.digitalk.ro/after_contest_view/3

Multumesc!

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.