Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Non-smartphone, Symbian, Vodafone

Facebook – aplicatie Java oferita de Vodafone

Submitted by on 20/01/2011 – 2:39 pm2 Comments

De astazi clientii Vodafone pot downloada si accesa pe telefoanele lor compatibile java o aplicatie Facebook asemanatoare cu cea disponibila pentru iPhone. Aplicatia a fost creata pornind de la platforma aplicatiei Snaptu in parteneriat cu Facebook.

Cu aplicatia Facebook pentru telefoanele Java utilizatorii isi pot verifica news feed-ul, mesajele primite, cererile de prietenie, notificarile, evenimentele, profilul, pot vizualiza prietenii, fotografiile profilului si pot cauta alti prieteni. Pe langa facilitatile retelei Facebook, se pot adauga si toate celelalte widgeturi disponibile in aplicatia Snaptu (twiter, my movies, picasa). Diferenta dintre cele doua aplicatii dezvoltate de Snaptu consta in faptul ca pentru aplicatia Facebook este necesara conectarea la internet numai prin intermediul retelei Vodafone, daca vei dori sa te conectezi printr-o retea wireless aplicatia nu va functiona.  Traficul de date este oferit gratuit utilizatorilor Vodafone România, promoţional, pana la data de 18 aprilie asa ca nu vei avea nevoie de wi-fi, daca ai o optiune de internet activa.

Pentru a downloada aplicatia Facebook poti accesa de pe telefonul mobil linkul m.fb.snaptu.com/f sau poti accesa de pe PC pagina Vodafone pentru a primi sms cu linkul de download.

Pentru a downloada aplicatia Snaptu acceseaza linkul m.snaptu.com

2 Comments »

 • Vlad says:

  Aplicatia de pe siteul m.fb.snaptu.com/f nu porneste.
  Err : “Operatorul de telefonie mobila nu accepta aceasta aplicatie”.

  De pe site-ul VDF, cand primesc SMS cu linkul de descarcare imi zice : “http://facebook”. Browserul nu deschide linkul, evident.

  Posed un Nokia E71.

  Sfaturi ?

  Mersi.

 • saitul de download functioneaza daca intri cu vodafone live, nu prin router. Incearca sa intri pe adresa http://m.fb.snaptu.com/f/ de pe calculator sa downloadezi aplicatia in calculator si sa o copiezi folosind cablul de date in telefon.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.