Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Aplicatii mobile, iPhone

Youtube Capture–videoclipuri full HD pe Youtube direct de pe iOS

Submitted by on 25/01/2013 – 9:48 amNo Comment

IMG_8675Aplicatia incearca sa acopere toate golurile existente de pe aplicatia oficiala Youtube, de pe iOS 6. Dupa cum bine stiti aplicatia Youtube nu mai vine preinstalata IMG_8225incepand cu iOS 6, iar Youtube a lansat o aplicatie oficiala care nu vine cu nimic nou fata de versiunea mobila a site-ului.

Youtube Capture a fost lansata pentru a putea oferi utilizatorilor de iOS posibilitatea de a urca din nou clipurile facute cu idevice-urile lor direct pe Youtube, asa cum se puteau urca direct de pe telefon pana la versiunea iOS 6. Update-ul de astazi permite utilizatorilor sa urce filme la calitatea 1080p.

Desi initial am crezut ca nu se pot urca clipurile existente pe telefon, am observat ca pentru a putea face acest lucru trebuie, doar sa activezi optiunea Location Services din meniul Videos al aplicatiei.
 

 

Filtre video

O noutate adusa de noua aplicatie o reprezinta filtrele video, pe modelul Instagram, dar si posibilitatea de a taia bucati din film si de a adauga ulterior un fundal sonor. Colectia de melodii lasa de dorit. Exista si doua setari care iti vor corecta automat videourile de indata ce acestea sunt salvate: color correction si stabilizatorul video.

IMG_8224IMG_8232IMG_8223

 

Partajare pe Facebook si Twitter

Cea mai interesanta functie este partajarea clipurilor nou urcate pe retelele de socializare Facebook si Twitter, iar Google + este implicit setata. Partajarea poate fi facuta inainte sau dupa urcarea clipului, cel mai indicat ar fi sa o faceti dupa ce clipul a fost procesat la calitatea maxima.
IMG_8230

IMG_8677IMG_8676

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.