Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » iPhone

Samsung Wave S8500 – video hands-on

Submitted by on 31/10/2010 – 5:32 pm4 Comments

Samsung Wave s8500Samsung Wave S8500 – primul telefon cu Bada OS, lansat in urma cu aproape cinci luni a ajuns, intr-un tarziu si pe mainile InspectorGadget tot prin Samsung Galaxy Tour. Sincer, ma asteptam la un sistem de operare ceva mai complex, dar nu pot sa ma declar nemultumit.

De ce sunt contrariat, va puteti intreba. Pai fiindca acest telefon contine aproape toate functionalitatile pe care un utilizator obisnuit le doreste de la un smartphone: integrare social media, e-mail, youtube, navigare facila pe internet, functionalitati multimedia etc. Toate acestea fara a avea un sistem de operare avansat.

Teoretic e sub Symbian ca tehnologie, buget investit, etc.., dar la o prima utilizare pare superior. In plus, primeste si aplicatii printr-un AppStore dedicat. Iar cu o interfata asemanatoare iOS si deja utilizata de Samsung pe Android OS, putem spune ca Samsung Wave S8500 are propriul sau segment de piata.

Nu intra nici in domeniul HighEnd, dar se poate diferentia si de multe telefoane din clasa de mijloc. Per total un telefon interesant. Il puteti vedea in actiune in videoclipul filmate de noi:

4 Comments »

 • Emil says:

  Este simplu şi eficient acel OS. A primit multe aprecieri pentru zona de entertainment. L-am butonat şi eu tot în cadrul Experience Samsung Tour dar nu am avut cu ce să îl filmez iar Galaxy Tab-ul era în centrul atenţiei. 🙂

 • admin says:

  Pentru Galaxy Tab chiar am stat la coada ceva vreme… Abia intr-un tarziu am reusit sa pun mana pe el si l-am tinut ceva :). Eh, nici eu nu ma laud cu cine stie ce camera.. 5mpx si doar VGA video.. Poate ii fac un review aici pe blog. Este un Sanyo Xacti foarte vechi :).
  Legat de Bada, per total experienta e placuta.. Nu m-am uitat insa la clipuri si nici nu am ascultat muzica la el din pacate. Cum il mai prind, asta fac :D.

 • […] stiu cat de mult v-a placut sau v-a displacut Samsung Wave 8500 pe care l-am testat in cadrul caravanei Samsung Galaxy Tour, dar trebuie sa marturisesc ca Samsung […]

 • LIVIU says:

  CE FEL DE APLICATII ?
  PUN CARUTA INAINTEA CAILOR.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.