Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » iPhone, Review

iPhone OS 4.0 – videoclipuri si imagini

Submitted by on 08/04/2010 – 11:14 pm6 Comments

iPhone OS 4.0 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor la scurt timp dupa incheierea conferintei. Acestia au descarcat imediat update-ul si deja avem cateva videoclipuri si imagini cu noul OS in actiune. Atat imaginile cat si clipurile video prezinta foarte clar si in detaliu noile functionalitati. Probabil ca in scurt timp vom avea parte si de un review video complet al tututor noilor functionalitati. Ar fi interesant de vazut si o comparatie a vitezei de pornire (bootare) si de pornire a aplicatiilor comparativ cu iPhone OS 3.x.


Incepem cu galeria de imagini. Veti vedea mai jos screenshot-uri cu noul wallpaper pentru Home Screen, cu multitasking-ul in actiune, cu zoom-ul digital, cu directoarele de aplicatii (Folders) si cu noul Games Center.

imagini via BoyGeniusReport

Continuam cu videoclipurile demonstrative. Vizionare placuta!

Multitasking:

Folders:

Digital Zoom:

GameCenter:

clipuri via Zaone

6 Comments »

 • prN says:

  Ce sa zic au implementat frumos multitaskingul insa ma gandeam la un redesign al homescreenului :(.Lipseste bluetoothul din peisaj in rest sunt multumit de update.Am inteles ca 3g-ul va prelua partial bunatatile noului update astfel ca sunt curios care ar fi diferenta intre 3g si 3gs.
  Au zis ca din vara vom avea softul,….din vara evident va aparea si iphone 4g/iphone HD

 • admin says:

  @prN: Pentru bluetooth au implementat posibilitatea cuplarii unei tastaturi. 3g-ul nu va avea multi-tasking, articolul complet e aici: http://inspectorgadget.info/iphone/iphone-os-4-0-detalii-complete/ – contine chiar toate informatiile.
  Legat de urmatorul iphone cred ca se va numi mai degraba HD si va avea rezolutia schimbata (WVGA) si o camera de 5mpx, eventual si procesoruld de pe iPad.
  PS: am aflat ca iPad-ul ar avea doar 256 RAM, adica la fel ca 3gs-ul.. cam putin zic eu.

 • prN says:

  Ma refeream la bluetooth full nu doar pentru conectare de handset si tastaturi.Iar multitasking VA PUTEA fi implementat si pe 3g ;)(a zis musclenerd)De asemenea a mentionat ca 4.0 este jailbreakuibil(ma rog deja l-a jailbreakuit)Vesti destul de bune zic eu insa avand in vedere ca softul nu s-a lansat oficial,apple mai are timp sa repare bresele de sistem.
  Ca o noutate(nu prea m-au impresionat folders,zoom,etc.)este game center care mie unu mi se pare genial.Iphone-ul se transforma usor usor intr-o consola portabila.

 • admin says:

  @pRN: acum urmeaza sa scriu exact de lucrurile astea 2: jailbreak-ul lui OS 4.0 si implementarea multitasking SI pe 3G. Vad ca esti la curent cu noutatile :D.
  Legat de GameCenter, dupa cum am si scris, vrea sa fie un concurent pt N-Gage de pe Nokia si Xbox Live de pe Windows Phone 7. iPhone-ul deja este o mini consola. Avand o baza fidela de cumparatori, Apple poate inventa segmente de piata si poate si avea succes pe acel segment, eventual poate atrage cumparatori din alte segmente. Asta a facut cu iPhone-ul, asta face si cu iPad-ul.

 • […] iPhone OS 4.0 – demonstratii video si […]

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.