Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » iPhone, Tablete

Chrome OS pe iPad – un pas inainte pentru cloud computing

Submitted by on 30/09/2010 – 11:27 pmNo Comment

Acum cateva zile a aparut o imagine cu Chrome OS ruland pe iPad. Avand in vedere portarea Android-ului pe iPhone 3G prin iBoot – relatarea nu parea incredibila. Ba mai mult venea de la un hacker (Hexxeh) cunoscut pentru activitatea sa in sfera Chrome OS. Nefiind decat o poza am zis ca nu este necesar un articol intreg si ca mai bine astept aparitia unui video demo sau, de ce nu, a unui tutorial de instalare a acestui sistem de operare pe Apple iPad.


Chrome OS nu ruleaza neaparat fluid pe iPad (ChromePad), dar nicio portare nu a fost lipista de buguri la inceput. Important e ca si iPad-ul va oferi functionalitati interesante de acum incolo, precum a facut-o la randul lui si iPhone-ul.

Cloud computing-ul pe care se bazeaza Chrome OS merge, cred eu, mana in mana cu autonomia, si ecranul multi-touch al iPad-ului. Ramane insa de vazut care va fi decizia Google in privinta acestui OS, mai ales avand in vedere ca Android 3.0 este indreptat si catre tablete.

Blackberry PlayBook va avea si el un cuvant de spus, si la fel cum piata smartphone-urilor se aglomereaza – acelasi lucru se va intampla si in cazul tabletelor. Cine va castiga acest duel? E inca prea devreme pentru pronosticuri :).

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.