Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Featured, Review, Samsung, Tablete

Review Samsung Galaxy TAB 2 7.0

Submitted by on 25/06/2012 – 7:19 amNo Comment

tabImg01Samsung Galaxy Tab 2 7.0 este cel mai mic membru al noii generatii de tablete Samsung Tab 2. Tableta se diferentiaza fata de celelalte tablete existente pe piata la nivel hardware si software.

Tableta are un modul GSM care face din aceasta un telefon cu adevarat mare, dar foarte comod daca este folosit cu hands-free.

Pe partea de software vine cu Android 4.0 ICS. Se misca fara niciun fel de lag, iar butoanele specifice sisemului sunt integrate in soft, dar destul de incomod de accesat. Butonul pentru aplicatii este situat in coltul din dreapta sus al ecranului fiind izolat de butoanele back, home, multitasking ce se afla in partea fix opusa. Mult mai util cred ca ar fi fost pentru utilizator ca bara de notificari impreuna cu ceasul sa fie situate in partea de sus a ecranului ca pe restul telefoanelor cu Android.

Tableta are o noua functie sub forma unui meniu, Mini Apps, ce poate fi accesat din toate aplicatiile. Meniul ofera cateva scurtaturi pentru aplicatii utile ca Telefon, Mesaje, Calendar sau S Planner. Calendarul S Planner vine standard pe toate device-urile Samsung incepand cu Galaxy NOTE.

Ca minusuri as sublinia timpul mare necesar incarcarii tabletei, peste 3h si raspunsul destul de mare al tabletei cand ecranul este intors cu 45 de grade.

Cititi mai multe aici.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.