Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Altele

Versiunea mobila a eMag – m.emag.ro – lansata oficial!

Submitted by on 12/04/2011 – 3:47 amNo Comment

La doar cateva zile de la iesirea din perioada de testare, varianta mobila a magazinului online eMAG – m.emag.ro – pe care ati vazut-o demonstrata intr-un articol anteriora fost lansata la apa si isi asteapta nerabdatoare vizitatorii.


Desi marimea site-ului a fost redusa, pentru a facilita accesul de pe terminale cu ecrane nu chiar generoase si a reduce facturile abonamentelor de date, functionalitatea site-ului a ramas aproape neschimbata. Au fost reduse doar elementele grafice neesentiale precum bannerele sau animatiile.

O functionalitate interesanta, pe care eu personal nu am testat-o inca este apelarea Call-Center-ului direct de pe site, prin apasarea butonului corespunzator numarului de telefon.

Totusi, in ciuda functionalitatilor complete, scopul principal al magazinului mobil in acest moment pare a fi acela de a oferi informatii in legatura cu produsele din magazin cumparatorilor indecisi:

“Privim versiunea de mobil în principal ca pe o alternativă de informare a clienţilor, cel puţin în acest moment. Ştim că mulţi dintre cei aflaţi în momentul deciziei de achiziţionare a unui produs dintr-un magazin offline simt nevoia comparării ofertei pe
care o au în faţă şi cu altele similare, înainte de a lua decizia. Acum o pot face foarte uşor, folosind telefonul pe care îl au mereu în buzunar,” – Radu Apostolescu, vicepresedinte eMAG

Bonus: (inca) puteti testa versiunea mobila a emag.ro accesand link-ul: m.emag.ro din orice browser. S-ar putea chiar sa va placa mai mult aceasta metoda de navigare, avand in vedere ca site-ul este mult mai rapid in versiunea mobila.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.