Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Altele, Apple, Brands, Review

Ce iti ofera un Apple TV

Submitted by on 05/09/2012 – 2:02 amNo Comment

In Romania principala utilitate  a unui Apple TV este de a proiecta  pe un televizor ecranul iPhone-ului sau iPad-ului. George Buhnici utilizeaza un astfel de device pentru a realiza emisiunea de la tv. Functia Air Play permite vizionarea ecranului pe un televizor dar si rularea filmelor si a pozelor  de pe device-ul mobil. Apple TV-ul se conecteaza prin Wi-Fi sau prin cablu UTP la internet. 

Daca vrem sa avem acces de pe Apple TV la iPhone trebuie sa conectam ambele device-uri la acelasi router, de preferabil Apple TV-ul  sa il conectam la router prin cablu pentru a avea un buffer constant la rularea filmelor de pe iPhone.  Apple TV-ul trebuie sa fie conectat  si la un televizor printr-un cablu HDMI (cablul nefiind inclus in pachet).  Pe langa feature-ul Air Play, cu Apple TV ai acces la Youtube, Vimeo si la libraria din iTunnes de pe calculatorul personal prin Home Sharing.

Utilizatorii din Romania se pot bucura si de beneficiile destinate celor din USA, precum serviciile Netflix (7.99$/luna), Hulu Plus si NBA daca se seteaza pe router un proxy de USA sau daca folosesc solutia Unlock Us pentru 4,99$/luna si tutorialul de aici.

Telecomanda este foarte interesanta, constructia fiind dintr-o singura bucata, lipsindu-i totusi o tastatura QWERTY, tastarea pe Youtube de exemplu fiind destul de dificila, dupa cum puteti vedea mai jos. Apple TV poate fi controlat mult mai usor prin intermediul aplicatiei Remote dupa ce se activeaza in prealabil si pe un calculator functia Home Sharing.

Apple TV se comercializeaza in Romania la pretul de 564 lei prin evomag.ro

DSC05837DSC05836

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.