Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Altele

Ce am castigat la RoBlogFest 2011!

Submitted by on 02/04/2011 – 8:24 pmNo Comment

Cu intarziere, ce-i drept, va anunt ca am castigat la Roblogfest editia din 2011. Cu siguranta popularitatea ne-a luat prin surprindere, dar deh, cine munceste primeste :).

Bineinteles, titlul este o gluma, o gluma destinata zilei de 1 aprilie.. dar aparuta abia astazi, fiindca articolul de mai jos nu este o gluma, ci este daca vreti o declaratie de conformitate la niste standarde. Este un punct de cotitura in cele peste 14 luni de activitate ai InspectorGadget.info.

Ce premiu am castigat?

Pai premiul refresh.ro bineinteles. Ba chiar am avut mai multe nominalizari din partea lui Costin Cocioaba.

Prima ar fi pentru inconsecventa, ce-i drept, trebuie sa rasfoiesti bine blogul ca sa gasesti perioadele ce lipsesc din calendarul cu articole.

Ei bine Costin a facut asta. Mai mult decat atat, a si citit articolele noastre, atat pe cele bune, cat si pe cele rele, cele care vin ca stiri din afara sau care nu contin in masura suficienta parerile autorilor.

Ei bine dragi cititori am castigat sfaturi valoroase. Si un indemn de a demonstra ca putem mai mult.

Am mai castigat ceva la roblogfest 2011. Am castigat 5 minute cu Andrei Rosca, omul care a scris cartea “Suntem Furtuni“, o carte a carei lectura nu pot sa o recomand indeajuns. (exprimarea “omul care a scris cartea” este voita, inlocuind prea genericul “autorul cartii” ). O carte ce ofera informatii din interior asupra gandurilor unui antreprenor. O gasiti in format pentru iPhone/iPad si Amazon Kindle pe blogul lui Vlad Gidea.

Ca urmare a evenimentelor expuse mai sus, va rugam sa criticati acest blog la sange, sa ne spuneti ce nu va place si ce va place la acest blog in acest moment. Sa ne spuneti si ce ati dori sa realizam in plus pentru ca blogul sa devina unul dintre preferatele dumneavoastra in domeniu. Ne vom da toata silinta sa va respectam dorintele.

Va multumim pentru ca ne cititi!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.