Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Android, Review, Samsung, Vodafone

Samsung Galaxy Gio – Review

Submitted by on 19/07/2011 – 1:09 am25 Comments

Primul telefon testat de mine ce poate fi numit smartphone este Samsung Galaxy Gio S5660, telefon ce poate fi considerat cu ușurință drept fratele mai mic al primului telefon din seria de succes Galaxy, produsă de Samsung, adică modelul Samsung Galaxy S.

Dacă SGS a adus un procesor de înaltă performanță, chiar și pentru momentul în care scriu acest articol, pe langa un ecran deosebit, nici Gio nu se lasă mai prejos, procesorul fiind tactat la 800 MHz, iar ecranul, chiar dacă nu este Super AMOLED, are o calitate bună, chiar și în lumina directa a soarelui.

Pachetul lui Samsung Galaxy Gio

Cutia cu care vine telefonul aduce aproximativ toate cele necesare pentru ca utilizatorul să înceapă să folosească telefonul la maxim in cel mai scurt timp.

Astfel, găsim înăuntru:

· Telefonul

· Acumulatorul de 1350 mAh

· Cablu Micro-USB

· Încărcător Micro-USB

· Card Micro-SD de 2 GB, cu adaptor SD inclus

· Ghid pentru pornire rapidă

Nu avem incluse căști, cele compatibile cu acest model de telefon trebuind să aibă mufă de 3,5 mm.

Despachetarea telefonului o puteți vedea și mai jos, în clipul filmat de mine:

Telefonul Samsung Galaxy Gio – Exterior

Aduce destul de mult cu SGS, de la distanță chiar pare că este el, dar dimensiunea este mai mică, lucru care nu deranjează, mai ales dacă este primul smartphone achiziționat. Alta ar fi situația dacă s-ar face trecerea de la un ecran mai mare la unul mai mic.

Carcasa este construită din plastic, dar nu este un impediment, capacul fiind deja clasic la producătorul coreean, aderența fiind bună.

SDC11103SDC11105

Avem cinci butoane, unul fizic frontal și două senzitive, unul pe partea dreaptă, prin care se pornește telefonul sau se blochează, iar pe partea stângă avem butoanele prin care se controlează volumul. Mai avem în partea de sus mufa pentru căști, de 3,5 mm, iar jos avem mufa micro-USB, prin care putem încărca bateria telefonului dar și sincroniza cu un PC sau un Mac.

SDC11104SDC11106SDC11108SDC11109

Despre ecran se poate spune faptul că răspunde foarte repede la comenzi. Are și multitouch, putând folosi gesturi precum pinch to zoom în momentul în care navigăm în browser, când vrem să mărim o fotografie sau când folosim Google Maps. Mărimea acestuia este de 3,2 inch, cu o rezoluție de 320×480, fiind un TFT LCD cu posibilitateade redare a 16 milioane de culori.

Telefonul are dimensiuni ce îl fac accesibil utilizatorului obișnuit, care folosește puține funcții, adică: 110,5×57,5X12,15 mm, greutatea fiind deja un plus consacrat al telefoanelor Samsung: doar 102 grame.

Comparat cu telefonul personal, Nokia X2-00, este de o dimensiune mai mică, după cum vedeți mai jos:

SDC11110

Conectivitate

Se poate folosi în rețelele GSM, conectarea făcându-se rapid. Totodată, la prima utilizare, este detectată automat rețeaua de către telefon, iar dacă aveți activat serviciul de Internet pe cartelă primiți instant setările necesare pentru o conectare cât mai rapidă. Pe partea de Internet este compatibil atât cu standardele EDGE cât și 3G, zona în care locuiesc fiind una în care 3G funcționează ocazional, semnalul nefiind unul constant, EDGE menținându-se permanent.

Dacă tot am vorbit despre conectarea la Internet, trebuie spus că ne putem conecta la rețelele wireless, printr-o mulțime de standarde precum: 802,11 b, 802,11 g sau 802,11 n. Am reușit să fac o conectarea aproape instantă la rețeaua wireless, în circa 2 secunde.

Bluetooth-ul oferă transfer al fișierelor stocate local, pe lângă suportul pentru căști bluetooth, fiind un avantaj, unele smartphone-uri, originare din California, necesită o aplicație specială pentru transferul fișierelor. Viteza este una decentă, în 30 de secunde transferând 8 fotografii pe un alt telefon.

Sincronizarea cu fișierele de pe PC sau Mac poate fi făcută prin intermediul cablului Micro-USB inclus și a aplicației Samsung Kies.

Sistemul de operare, aplicații, interfața

Samsung Galaxy Gio are preinstalat sistemul de operare Android Froyo, adică versiunea 2.2.1, peste care cei de la Samsung au pus o interfață proprie, TouchWiz 3.0, făcând din intuitivul sistem de operare al celor de la Google, Android, unul și mai ușor de folosit.
Avem 3 ecrane virtuale, fiecare dintre ele putând fi personalizat cu widget-uri. De asemenea, avem la dispoziție opțiunea de a schimba imaginea de fundal, fie cu un wallpaper static, fie cu unul live, ultimul fiind o opțiune pentru cei care își doresc un fundal deosebit, dezavantajul fiind descărcarea rapidă a bateriei.

Avem preinstalate 28 de aplicații, care într-o măsură sau alta, sunt utile.

1. Ceas – ne este arătată atât ora, dar și vremea la momentul și locul unde ne aflăm, pe baza GPS-ului integrat, dar și a unei conexiuni la Internet, fie printr-un plan de date, fie printr-o rețea wireless.

2. Calendar – aplicație ce poate combina și sincroniza calendarul de pe telefon cu Google Calendar, transferul fiind făcut în momentul în care alegem să facem sincronizarea telefonului cu contul Google, făcut anterior.

3. Notă – aplicație prin care putem folosi sticky notes virtuale, pe care le putem revedea oricând pe telefon.

4. Muzică – playerul audio include tehnologia 5.1, dar fără o pereche de căști inclusă, experiența audio nu este una deosebită. Am încercat o pereche de căști, dar playerul nu s-a ridicat la nivelul celui inclus pe Nokia X2-00. Difuzorul inclus are și el un nivel moderat de volum.

5. Camera foto

6. Galerie – aici veți găsi toate fotografiile din colecția proprie, stocate local, dar sunt sincronizate și fotografiile din Picasa.

7. Radio FM – aplicație inutilă fără căști. Avem incluse funcții de bază, căutarea posturilor de radio manuală este o experiență naturală, putând seta posturile la fel ca în cazul radiourilor vechi. +1

8. Prin Allshare putem împărtăși wireless filmulețe, putându-le viziona pe televizor, PC, sau orice alt dispozitiv compatibil DLNA. Nu am avut cum să testez această funcție…

9. Internet – browser web ce se mișcă excelent, afișând paginile foarte bine, testând câteva site-uri, cu aceeași acuratețe pe care o întâlnim și când accesăm site-urile de pe un calculator.

10. Email – putem accesa emailurile primite, fiind o aplicație separată de Gmail, unde primim notificările și emailurile de la contul nostru Google. Astfel, avem acces la o mulțime de servicii de poștă electronică, putând include Hotmail, adrese de email personale sau ale companiei (ex. alin@romania.com).

11. Google Search – ce poate fi această aplicație, dacă nu una prin care putem căuta informații folosind motorul de căutare Google? Ne duce direct în browser, unde ni se afișează ceea ce am căutat.

12. Gmail – am scris sus, așa că nu mai repet funcția aplicației, doar mai menționez faptul că este integrată foarte bine, în bara de notificări din partea de sus fiind afișate notificările în legătură cu emailurile primite.

13. Maps – putem vizualiza hărțile puse la dispoziție de către Google, fiind necesară, momentan, o conexiune la Internet. Spuneam și mai sus, dar trebuie să reamintesc, suportă funcția pinch-to-zoom.

14. Social Hub – putem vizualiza la un loc toate SMS-urile, emailurile, fotografiile, noutățile de pe rețelele sociale, fiind „centrul social” al telefonului. Nu m-a atras prea tare ideea, preferând utilizarea aplicației Facebook (pe care am descărcat-o), Tweetdeck (idem) și Gmail.

15. Talk – client de mesagerie instant. Nu am fost tentat să îl folosesc, fiind printre aplicațiile ce nu au beneficiat de atenția mea.

16. YouTube – aplicația prin care putem vizualiza clipuri de pe celebrul site de video-sharing. Funcționează bine, chiar și pe o conexiune EDGE reușind să văd clipuri HQ. Este foarte asemănătoare cu aplicația din iPhone 4, dacă mi-o amintesc bine.

17. Latitude

18. Voice Search – putem căuta informații pe Google fără a tasta. Din păcate, pentru masa utilizatorilor, momentan recunoaște doar limba engleză.

19. Navigare – varianta este una beta, având posibilitatea de a-i face update. E foarte reușită, putând înlocui chiar un GPS obișnuit, dezavantajul fiind ecranul mic.

20. Places

21. News & Weather – un „centru” de unde putem afla starea vremii, dar și starea „vremurilor”, informația fiind împărțită în categoriile meteo și cele mai recente știri

22. ThinkFree Office – Suită office pentru vizualizarea documentelor și redactarea lor. Se poate dovedi utilă în unele cazuri, când vrem să vedem sau să edităm anumite documente, dar nu avem calculatorul sau laptopul la noi.

23. Manager activități – asigură managementul aplicațiilor, putându-le închide, dezinstala, elibera memoria RAM, sau doar putem vizualiza cantitatea de memorie ocupată și folosirea procesorului.

Există și posibilitatea de a descărca aplicații, această operațiune fiind făcută din Market. Mare parte din aplicațiile prezente în Market sunt compatibile cu telefonul, datorită versiunii 2.2 a sistemului Android.

Performanțe

Samsung Galaxy Gio are un procesor destul de rapid, tactat la 800 MHz, ce asigură o performanță peste media telefoanelor cu Android situate la prețul pe care îl are telefonul.
Astfel, testele la care a fost supus telefonul au arătat următoarele concluzii:

· În browser, când facem pinch-to-zoom și când navigăm foarte rapid prin paginile web, nu sacadează, reușind să îmi facă o impresie bună.

· În Angry Birds, joc ce poate fi rulat de o mulțime de telefoane, unele rulându-l la capacitate maximă, altele cu puțină întârziere, s-a mișcat bine. Lansarea „păsărilor” a mers fără nici un fel de problemă, neobservându-se lag-ul văzut pe un alt telefon cu sistem Android – HTC Wildfire.

· Ultimul test a fost rularea a 3 aplicații – Gmail, Tweetdeck și Browser – urmată de o trecere rapidă prin ecranele virtuale ale telefonului. Nu am observat sacadare nici în cazul acesta.

GPS

În trecut, am mai folosit GPS-ul de pe un telefon pentru a naviga, nefiind străin de această experiență nici pe acest telefon. Chiar dacă opțiunea de a naviga pe un ecran mic nu este cea mai bună. aceasta posibilitate exista, cu atat mai mult de când cei de la Google au lansat și în România serviciul Navigare.

Se conectează în aproximativ 10 secunde la satelit, de unde primim locația curenta. Din acest punct de vedere, telefonul se clasează cu mult peste altele, care oferă această funcționalitate, insa nu au această rapiditate, la unele durând conectarea în jur de 1 minut sau chiar mai mult.

Camera foto și video

Telefonul are o cameră de 3 megapixeli, fotografiile făcute având o calitate relativ bună, peste media altor telefoane cu această rezoluție.

Mai jos aveți exemple cu fotografiile făcute:

2011-07-05 07.08.342011-07-05 10.51.29

2011-07-05 10.51.462011-07-05 10.51.57

2011-07-05 10.52.112011-07-05 10.52.23

2011-07-05 10.52.34

Camera video are o rezoluție de 240p, filmând la 15fps, o calitate destul de scăzută, pentru un smartphone.

Atât în cazul camerei foto, cât și în cel al camerei video, avem o serie de opțiuni de procesare a fotografiilor, respectiv a clipurilor, obișnuite pe telefoanele cu cameră foto.

Disponibilitate și preț

Samsung Galaxy Gio poate fi achiziționat pentru prețul de 165 RON, la abonamentul Vodafone Complet 500, care costă 30,8 RON, încheiat pentru o perioadă de 2 ani. La liber, la operatorul ante-menționat, avem prețul de 757 RON.

În magazinele online prețurile sunt următoarele:

eMAG – 734,99 RON

evoMAG – 759,79 RON

MarketOnline – 700,36 RON

QuickMobile – 860,90 RON

Plusuri

+ performanță relativ mare, întru-un pachet mic;

+ sensibilitate a ecranului bună;

+ vizibilitate în soare bună;

+ interfață accesibilă pentru majoritatea utilizatorilor;

+ prezența versiunii 2.2, ce va fi upgradată la 2.3 în viitorul destul de apropiat, dacă nu a început deja, fapt ce îi conferă telefonului accesul la foarte multe aplicații prezente în Market;

+ camera foto are autofocus, iar calitatea pozelor este peste media altor telefoane din categoria sa;

+ suportă carduri de memorie de până la 32 GB, pachetul incluzând unul de 2GB;

+ posibilitatea de conectare la Internet printr-o rețea wireless sau prin Internet mobil de mare viteză (diferă, totuși, de la zonă la zonă acest lucru);

+ solid construit;

+ greutate mică – 102 grame;

+ raport calitate/preț bun

Minusuri

– lipsa suportului pentru flash player;

– lipsa unui bliț LED, pe spate;

– lipsa unei camere frontale;

– calitatea filmărilor făcute cu camera video;

– rezoluție scăzută a ecranului;

– nu sunt suportate clipurile DivX/Xvid;

– lipsa căștilor din pachetul cu care vine telefonul;

– memorie internă mică – 158 MB

Concluzii

Per total, ca și utilizator obișnuit, performanța telefonului ar trebui să fie de ajuns, iar având în considerare și faptul că funcțiile smartphone-urilor nu sunt folosite aproape niciodată de către această categorie de utilizatori, masa, poate fi catalogat drept telefonul perfect, ce îi poate satisface nevoile.

Poate fi achiziționat și de persoane care vor un telefon care să se miște și să arate bine, dar care nu au bani pentru cele mai noi telefoane inteligente, aducând performanță pentru mase.

Consider că telefonul poate fi un foarte bun instrument pentru distracție, socializare și eficiență, lipsindu-i câteva caracteristici, pentru a ajunge în categoria telefoanelor de top, dar avându-le pe cele de bază, necesare.

Nota pe care i-o ofer acestui telefon este 8.

Mulțumiri pentru Mobi Star Toplița, partener Vodafone, care a avut bunăvoința să îmi acorde telefonul pentru testare.

25 Comments »

 • Biker says:

  Ciudat e faptul ca ai facut o comparatie cu x2 :)) , eu am avut x2 inainte de gio 😛
  si inca ceva… casti vs. card adik al meu a venit cu casti dar fara card si era sigilata cutia, a fost desfacuta in fata mea 😛

 • Alin says:

  Nu stiu unde ai gasit tu telefon la vf cu 165 ron si ab de 30 ron.intradevar este la 165 ron dar ab de 14 euro ceea ce e cam mult.oricum multumim pt descriere.

 • Stamorello says:

  @Alin Mie mi s-a spus la Vodafone faptul că abonamentul cu care se poate procura acest telefon este de 7 euro și ceva. De aici și suma de 30 RON.

 • Stamorello says:

  @Biker Poate diferă de la retailer la retailer situația, nu știu care ar putea fi altă cauză, referitor la situația cu căștile.

 • George says:

  Ai pus la minusuri nu sunt suportate clipurile DivX/Xvid;.Nu ai descoperit android market?De acolo poti lua un player foarte usor care sa iti citeasca orice format de film atata timp cat procesorul iti permite rularea lui.

 • Stamorello says:

  @George Am descoperit Android Market, nu ai descoperit roata primul, dar m-am referit strict la aspectul legat de prezența nativă a unui player care să poată reda acest format. Teoretic suportă citirea DivX/Xvid, probabil și practic, procesorul fiind tactat la 800 MHz, telefonul având de asemenea și o placă grafică relativ performantă.

 • […] în SO, sau cu Live Wallpaper-uri. Avem aceleași aplicații pe care le-am găsit și în Samsung Galaxy Gio, neavând nimic nou […]

 • roman says:

  fiind un smartphone cu android poti sa il configurezi din punct de vedere OS asa cum vrea muschii tai
  faptul ca nu are nativ instalat aplicatie de flash sau dvix nu mi se pare a fi un dezavantaj din contra producatorul iti da posibilitatea de a customiza dispozitivul
  de ce ai vrea sa aiba camera frontala apelurile 3G sunt foarte catrastofale din toate aspectele si daca vrei sa iti faci poze cu un entry level nu ai decat
  se poate ca data viitoare cand faceti un review sa specificati ce fel de smartphone este?

 • floricel says:

  nivelul de customizare iti ofera libertate si posibilitatea de ati customiza dupa bunul plac gadgetul 😉

 • dick dastardly says:

  Pare telefonul perfect pentru mine. Multumesc pentru descriere, chiar cautam ceva pe la banii astia si nici nu stiam de Gio. Nu prea am gasit altceva mai bun in limita a 800 de lei, si, cum au spus si ceilalti, android-ul poti sa-l personalizezi cum vrei. Plus ca arata foarte slick si la cat de usor spui ca este, nici nu cred ca il simti in buzunar.

 • andreea says:

  Buna ziua tuturor! Am achizitionat acest telefon recent si sunt foarte multumita de el, sincer nu ma asteptam sa fie atat de bun!mi-a cucerit inima 🙂 este frumos ca design, rezistent,este foarte usor de folosit si are foarte multe aplicatii; raport calitate-pret fata ce ce exista pe piata in acest moment este exeptional, eu l-am numit “micul iphone”. Pot spune ca si bateria e buna, camera face poze bune,acceptabile, asemanator cu nokia. Este bun si util si eu chiar nu am nici un fel de regrete ca l-am achizitionat. Ecranul este foarte luminos si colorat si imaginea este foarte clara in comparatie cu altele de nivelul sau! Merita sincer. Vi-l recomand 🙂

 • radovanu says:

  mi se pare mie sau reviewul acesta este facut prea in detaliu, in care fabrica din china a fost fabricat
  si inca ceva minusurile sunt puse fara nici un fel de explicatie, nu exista telefon perfect dar stiu ca pentru fiecare “defect” exista o rezolvare le puteti posta intr-un articol viitor?

 • gabi says:

  il am si eu de cateva zile si sunt in general multumit dar … ecranul nu raspunde la comenzi uneori, in special in partea de jos si atunci cand trebuie sa raspund/resping apel iar gps-ul functioneaza doar in romania. am stat 4 zile in olanda si n-am putut sa-l folosesc.

 • simona says:

  pe voi cat va tine bateria? ca al meu tine doar o zi, o zi jumate si mi se pare cam putin

 • Serban says:

  Salut! Eu am 14 ani si nu am nevoie de un telepon foarte performant. Mai mult l-am luat de fite dar am fost surprins cat de bun poate sa fie. La varsta mea si mai e si evaluarea nationala…Il tin pentru jocuri mai ales, pentru relaxare! Inainte am avut corby si nu avea senzori (nu stiu sincer cum ii zice) de miscare cand intorci telefonul. In schimb un coleg de-al meu avea HTC WildFier si jocul SpaceJump si ma cam ofticam. Sunt multumit acum de el. Cat despre aplicatii nu stiu de ce i-ai dat nota 8. Dupa mine merita cel putin 9,50. E Super Telefonul. Craciun Fericit!

 • Adriana says:

  Cine vrea acest telefon am o veste pentru el: se gaseste la pretul de 619 lei , aici : http://telefonultau.eu/search.php?search_query=galaxy+gio&x=0&y=0 . iar transpurtul este 19 lei . Telefonul ajunge in 24 de ore . 😉

 • Bogdan says:

  L-am cumparat azi de la VODAFONE 130 de euro, cu o prelungire de abonament , pe care-l aveam deja:) e misto, acum merg intr-o cafenea cu wi-fi sa-mi iau jocuri/aplicatii, etc:)) salut!

 • cristina says:

  buna!

  intre samsung gio si htc explorer, ce-mi recomanzi? mentionez ca nu ma intereseaza foarte multa camera foto, fotografiile nu ma pasioneaza.

  multumesc mult!

 • cristina says:

  buna,
  of, incerc sa ma decid ce sa cumpar intre galaxy gio si htc explorer. am tot studiat pe net despre specificatiile tehnice, unii zci ca desii procesorul de la explorer e mai mic, ar fii mai bun decat cel de la gio, ca gio nu suporta flash si explorer da, vad peste tot ca lumea de plange de bateria de la gio….deci nu stiu ce sa cumpar. camera foto e mai slaba la explorer, insa nu-mi iau telefon neaparat ca sa fac poze….doar cine stie, ocazional. deci acest aspect nu ma intereseaza in mod deosebit.
  ce ma intereseaza in mod deosebit ar fii sa beneficieze de versiuni android cat mai actualizate, sa mearga cat mai multe aplicatii din android market pe el, sa pot sa deschid un videoclip, sau film, netul sa se incarce repejor, sa aiba gps, si bateria sa fie decenta.
  ca si pret sunt cam la fel, insa…..ce sa cumpar? evident ca la banii astia n-o sa fie o racheta, insa sa fie ceva decent .
  va rog, sfatuiti-ma!

 • Lex says:

  Salutare.

  Sunt posesorul unu galaxy gio adus din Italia a venit cu tot cu casti referitor la ce se spunea mai sus.

  In legatura cu telefonul din ce am experimentat:

  ca orice posesor care abea pune mana pe un android se arunca in magazie si dai download la ce ii pofteste inimioara. Nu l-am incarcat cu multe chestii doar ca am instalat vreo 3 jocuri si marea mea dilema era ce antivirus sa ii pun si care din sutele de programe de optimizare a telefonului sunt mai bune (gen: android boost) am instalat am dezinstalat si intru-un final am observat ca telefonul mergea foarte greu. Am stat cu el asa 2 zile si imi trece prin cap ia sa il inchid si sa il deschid si a mers la fel ca la inceput.
  CONCLUZIA: daca instalati multe aplicatii si mai si dezinstalati inchideti/porniti telefonul.

  In legatura cu bateria sunt softuri care iti arata in procentaj nivelul bateriei, care te anunta temperatura bateriei etc.
  Nu stiu exact dar presupun ca ar trebui sa te opresti cand indica bateria 40(grade) 45(grade) asta fiind dupa vreo 15-20min de jucat poker online. Oricum temperatura o simtiti in palma:)).

  Durata baterieie:

  La inceput dai cu messenger deschis , mail toate cele inafara de gps,wifi,doar pachetul de date cu internet de la orange, daca ma mai jucam pe el si navigam pe site pe magazie cam o zi ma tinea bateria.
  Uimirea cea mare a fost cand il scoteam de la incarcat si tastam de vreo 2 3 ori pe el si de la 100% scadea instant la 98% 96%, displayul telefonului consuma foarte mult din baterie.
  Aceste se poate regla la o luminozitate umpic mai acceptabila nu maxim ca doar nu suntem orbi:).
  Si inca ceva care va salveaza bateria este in Setari>conturi si sincronizare> DATE FUNDAL (dezactivat) adica pe scurt netul :). L-am dezactivat luminozitatea pe la un sfert am lasat-o si folosit ca un telefon normal ajunge sa tina si pana la 3 zile. REPET cu acel pached de date cu internet dezactivat. Se poate activa doar cand aveti nevoi si apoi inchideti.

  o scurtatura recent descoperita de mine este butonul de blocare tineti apasat si apare un mic meniu si MOD DATE DE RETEA sau de aici inchideti si deschideti netul.
  O alta treaba care va ajuta sa salvati bateria este acel senzor de la difuzor care la un apel cand puneti telefonul la ureche se stinge displayul si cand luati telefonul de la ureche se aprinde ( pentru a putea inchide). Setari> setari apeluri> setari suplimentare> si activati senzor de proximitate.

  Sper ca va ajuta cu ceva acest mic roman.
  O seara faina.

 • Lex says:

  Am uitat sa specific telefonul a venit direct cu systemul android 2.3.3 Gingerbread

 • Ciprian87 says:

  ECRANUL se vede impecabil aproape de Galaxy Splus knd nu bate soarele in el:D … ecran TFT LCD scrie pe cutie iar rezolutia este chiar prea mare pt un ecran mai micut deci se vede impecabil!
  Memorie interna mult prea mica!!! dupa 15 aplicatii la revedere trebuie sa mai stergi din ele dak vrei altele:D … multe aplicatii importante se instaleaza in mem telefonului si nu merg muatete iar unele de pe card mai fac fisiere si in telefon!!!
  Rusine Samsung pt mem asta mica…Degeaba ANDROID cu milioane de aplicatii dak ai un cacat de 156 mb interni!

 • ruxi says:

  Am si eu o intrebare (mai stupida) – pentru news & weather este nevoie de conexiune internet ? In manual nu este mentionat nicaieri treaba asta.

  Multam !

 • andreea says:

  buna .am si eu o intrebare..telefonul galaxy gio trebuie tinut la primA incarcare 12 ore?sau ceva d genul…

 • maria rebecca says:

  akm 2 ore am vrut sa.mi schimb parola de le telefon(samsung gio,mi.am schimbat.o si akm cand am vrut sa.l deblochez telefonul,parola nu mi.a mers si akm nu mai stiu ce sa fac :(((e posibil cand am schimbat parola sa fii apasat pe o tasta gresita)
  puteti sa ma ajutati?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.