Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Android, HTC, LG, Samsung, Sony Ericsson, Vodafone

Noi terminale Android in portofoliul Vodafone Romania!

Submitted by on 21/04/2011 – 10:27 amOne Comment

Chiar daca a trecut ceva timp de la Barcelona Mobile World Congress 2011, Vodafone nu uita promisiuniile facute, asa ca pas cu pas fiecare terminal promis va ajunge in oferta sa.

Terminalele despre care vorbim sunt urmatoarele:

Samsung Galaxy S II (disponibil in a 2-a jumatae a lunii mai)

LG Optimus 2X (deja disponibil de la 199 de euro pana la 499 de euro) * 489 pret fara abonament

LG Optimus 3D

Sony Ericsson Xperia Arc

HTC Desire S (incepand de la 189 de euro) *469 pret fara abonament

HTC Wildfire S si HTC Cha Cha

Mai jos gasiti cumunicatul de presa din februarie:

“Samsung Galaxy S II, in momentul de fata cel mai subtire terminal smartphone, cu o grosime de numai 8.3 mm, va completa oferta Vodafone Romania. Telefonul inglobeaza primul display SuperAMOLED Plus, o camera de 8Mp ce permite inregistrare video FullHD (1080p) si un procesor Dual Core de 1 GHz.

LG Optimus 2X este primul terminal cu procesor Dual Core ce va fi disponibil in premiera pentru clientii Vodafone in perioada imediat urmatoare. Terminalul se remarca printr-o putere superioara, datorita procesorului nVidia Tegra 2, la o viteza de 1 Ghz. Telefonul beneficieaza de o camera de 8Mp, ce permite inregistrarea in format FullHD si redarea continutului pe televizor, prin intermediului portului HDMI.


LG Optimus 3D este primul terminal care ofera atat posibilitatea inregistrarilor 3D cat si posibilitatea vizualizarii de continut 3D, pe display-ul generos de 4.3″, fara a folosi ochelari speciali. Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseste cele doua camere de 5Mp disponibile, care asigura generarea unui continut de cea mai buna calitate. Puterea telefonului este sustinuta de unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente in momentul de fata.

Sony Ericsson Xperia Arc, unul dintre cele mai elegante terminale din viitorul portofoliu Vodafone, inglobeaza ultimele tehnologii patentate de catre Sony pentru clientii ce vor sa beneficieze de cele mai bune experiente video. Astfel, telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile Bravia Engine si o camera foto de 8 Mp cu inregistrare HD, precum si de tehnologia Exmor for Mobile – toate disponibile si pe televizor, prin conectorul HDMI.

HTC Desire S este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului, avand in vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarca printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucata compacta de aluminiu. Terminalul este echipat cu ultima generatie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigura o viteza de operare excelenta alaturi de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.”

One Comment »

  • Vodafone România ne oferă noi super terminale Android: Samsung Galaxy S II, LG Optimus 3D, HTC ChaCha…

    Conform unei imagini promoţionale publicate pe blogul inspectorgadget, Vodafone România va lansa în perioada următoare terminalele pe care ni le-a promis încă din februarie, proaspete după anunţul oficial la Mobile World Congress…

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.