Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Android, HTC

HTC implementeaza interfata Sense in Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Submitted by on 23/02/2012 – 3:22 pmOne Comment

Multi fani ai brandului iPhone prefera interfata iOS-ului pentru pentru simplitatea acestuia. Sistemul Android permite folosirea anumitor interfete ca Sense pentru HTC, TouchWiz pentru Samsung, GO Launcher pentru orice device Android (il folosesc pe Samsung-ul meu). Interfata Sense de la HTC este pentru fanii Android cel mai important factor de decizie.

Fiecare din interfetele producatorilor de device-uri ofera anumite widgeturi si animatii ce nu sunt disponibile pe un sistem Google Android nebrand-uit(Nexus, Galaxy Nexus).

Totusi interfata Sense de la HTC are cateva widgeturi foarte bine puse la punct, cele mai interesante fiind vremea si widgetul de social media. HTC dezvolta interfata Sense dinaintea aparitiei platformei Android, interfata fiind disponibila si pe primele device-uri cu Windows Mobile 6.

Primele device-uri HTC ce vor primi updateul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich vor fi Sensation, Sensation XE, Sensation XL. Odata cu acest anunt HTC, pe internet au aparut si primele imagini cu noua interfata HTC Sense pentru Android Ice Cream Sandwich.

thumb_550_htc-endeavor-supreme-1thumb_tall_htc-endeavor-supreme-4thumb_tall_htc-endeavor-supreme-2

Sursa: Androidcentral

Ramane de vazut daca cei de la HTC vor renunta si ei la integrarea Facebook din Android 4.0 Ice Cream Sandwich asa cum au facut-o cei de la Google pe Samsung Galaxy Nexus.

One Comment »

  • ciprian says:

    cei de la google au renuntat la integrarea cu facebook dearece ar fi insemnat sa ajute concurenta. google avand acum g+. ce motiv ar avea htc sa renunte? din contra, poate ar avea chiar de pierdut.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.