Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Windows Phone

Windows 8 vine și pe smartphone-uri

Submitted by on 14/02/2012 – 11:18 amNo Comment

CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, a afirmat că vom asista la o unificare între versiunea pentru PC-uri și cea pentru smartphone-uri, o dată cu lansarea Windows 8. Altfel spus, kernelul pentru Windows Phone 8 si Windows 8 pentru ARM vor avea multe parti comune, insa aplicatiile compatibile cu Windows Phone 7.5 vor fi complet compatibile cu Windows Phone 8

Declarația confirmă foarte multe speculații lansate în ultima vreme, chiar și eu pariind pe acest rezultat, acum 6 luni făcând această previziune, dar nu mă gândeam că o să vină chiar atât de repede.


Este o decizie care ar trebui să ridice sistemul de operare Windows în statistici, vânzările ce se vor raporta fiind acum la nivelul întregului ecosistem, fapt ce va crește cât de cât gradului de folosire al Windows 8, deși modul este unul relativ artificial.

Această unificare ar trebui să ofere fiecărui dispozitiv ce rulează Windows 8 posibilitatea de a oferi acces la aplicații ce au capacitatea de a rula atât pe un sistem desktop, laptop, tabletă sau smartphone. Din ce văd eu, mă aștept ca aplicațiile să fie sincronizate pe toate dispozitivele deținute de utilizator, printr-un cont Windows Live.

Nu sunt sigur de succesul pe care viitoarea versiune de Windows îl va avea pe sistemele ce nu dispun de un ecran tactil, dar pe cele care au așa ceva, par să fie niște opțiuni interesante pentru un utilizator obișnuit.

Sursa: Business Insider

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.