Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Vodafone, Windows Phone

Pretul Windows Phone 7 la Vodafone (LG E900 Optimus 7)

Submitted by on 21/10/2010 – 7:22 pm2 Comments

Vodafone a anuntat preturile pentru primul telefon cu Windows Phone 7 pe care il vor comercializa – LG E900 Optimus 7.

Spre surprinderea mea, preturile nu sunt chiar atat de mari – lucru probabil negociat la sange, atat de Vodafone cat si de Microsoft/LG. Astfel, avem un pret de inceput de 129E pentru un abonament Vodafone Complet 2000 semnat pe 2 ani impreuna cu optiunea de internet de 1GB.

Pentru un abonament Vodafone Complet 800 semnat tot pe 2 ani impreuna cu aceeasi optiune de internet de 1GB, pretul este de 219E.

Dupa cum vedeti, Windows Phone 7 debuteaza cu preturi mai mult decat decente. Luand in calcul specificatiile acestui telefoan si comparandu-le cu alternativele Android sau chiar iOS, pretul este cu mult mai mic.

ecran tactil capacitiv multitouch de 3,8”, WVGA, procesor de 1 GHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1500 mAh, memorie 256 MB ROM si RAM 512 MB si GPS integrat.

Si chiar daca nu este un sistem de operare matur, tocmai aceste specificatii ne ofera garantia ca vom putea folosi telefonul la maximum si dupa ce Windows Phone 7 va atinge un oarecare prag de maturitate (prin prisma update-urilor ce vor fi trimise de-a lungul lui 2011).

Vazand aceste preturi nu pot sa nu ma gandesc insa la pretul pentru iPhone 4. Tocmai am aflat ca abonamentul pe care il detin este un Vodafone Complet 800 (schimbat fara stirea mea de la un Vodafone 75 cred). Peste acesta am o optiune de 1000 minute in Vodafone si optiunea de internet de 500 MB. Pot renunta la acestea 2 din urma pentru optiunea de internet de 1Gb fara costuri aditionale prea mari. Acum ramane doar intrebarea: Ce sa aleg?

2 Comments »

  • Emil says:

    Cred că ai încurcat ROM-ul cu RAM-ul. Chiar am să mă uit. În mod normal ROM-ul este mai mare aproape întotdeauna ca RAM-ul.

  • admin says:

    @Emil: sincer, acea portiune este luata direct de pe site-ul Vodafone :). Pe GsmArena e trecut cu 512 ROM… dar acolo mai apari erori. Intr-adevar, 256 este extrem de putin pentru un telefon atat de nou si cu siguranta sistemul de operare Windows Phone 7 are nevoie de ceva mai mult spatiu. iPhone-ul isi ia cu versiunea iOS 4.0 800MB pentru utilizare proprie (raman liberi vreo 130). Voi cauta si pe site-ul oficial LG si voi corecta in consecinta. Multumesc pentru atentionare.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.