Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Symbian

Nokia N8 primele impresii

Submitted by on 07/12/2010 – 7:46 pm4 Comments

Telefonul la inceput refuza conexiunea prin 3G cu toate ca am incercat toate retelel dupa piata. Dupa o stergere completa a telefonului ce a nu a solicitat codul de securitate (oricine iti poate sterge tot ce ai in telefon), telefonul si-a revenit si ce mi se pare foarte interesant este aplicatia pentru retelele sociale facebook si twitter, iar pentru twitter se foloseste twitpicul. Imi place widgetul de pe ecranul ecran care schimba automat tweeturile. In rest pare ok mi-am sincronizat contactele si notitele din E52. Magazinul ovi nu are sincronizarea cu vechiul magazin ovi, astfel nu poti downloada aplicatiile cumparate de tine in trecut, acum fiind nevoie sa le cumperi din nou nu este asa, in magazinul ovi poti instala aplicatiile vechi ale contului tau, dar nu sunt toate disponibile pentru N8. Nu exista aplicatia youtube sau youtube upload plug-in ce permitea in trecut uploadul direct dupa ce ai facut aplicatia, acum existand o alternativa direct din varianta mobila a saitului youtube. Nu exista un buton rosu sa inchizi conexiunea la internet. Un clip filmat hd in conditii de lumina slaba aici, un lucru care m-a surprins este faptul ca poti face zoom in timp ce filmezi acesta optiune nefiind disponibila htc desire de exemplu.

4 Comments »

  • Andrew says:

    Deci articolul se cheama “Nokia N8 primele impresii”, si in articol singurul lucru descris sunt niste aplicatii pentru retele sociale, nu stiu daca sunt doar eu, dar acestea nici macar nu se califica ca fiind o caracteristica a telefonului ( avand in vedere ca cel mai probabil sunt aplicatii facute de altcineva, fara a avea nici o reflectie asupra telefonului ). Singurele lucruri care se apropie macar de o descriere a telefonului sunt cele legate de faptul ca telefonul se blocheaza daca ai prea multe poze / informatii si ca e slab din punct de vedere al securitatii. Nu e tocmai cea mai utila informatie pe care sa o imparti cu restul lumii.

  • admin says:

    @Andrew: intr-adevar, articolul nu contine toate informatiile dorite/necesare, dar acestea vor veni intr-un nou articol de tip follow-up in care vor fi tratate mai amanuntit. Din cauza timpului scurt avut la dispozitie s-au scris doar cateva informatii introductive. Totusi partea de aplicatii – fie ele facute de altcineva – este destul de importanta. Ia un iPhone fara aplicatii si o sa intelegi unde bat, sau ce a vrut Stefan sa sublinieze. Tocmai capitolul aplicatii este important pentru un smartphone, iar nokia incearca – prin OviStore sa recupereze terenul pierdut.

  • Andrew says:

    Ok, am inteles, aplicatiile fac telefonul, dar pentru o prima impresie ma ateptam la o descriere orientat pe hardware ( impresii pe care le-a lasat device-ul ca si design, display etc. din moment ce e prima impresie ), apoi software ( si cand zic software nu ma refer la aplicatii ci la modul in care se misca sistemul de operare pe respectivul device ) si abia apoi aplicatiile care pot fi instalate ( acestea fiind cat de cat comune, cu siguranta exista aplicatile respective pentru toate smartphone-urile )

  • Intr-o ora sper sa termin tot articolul. Sistemul se misca bine nu are lag are procesor mare incat sa suporte symbianul. La prima impresie cand l-am tinut in mana imi aluneca si aveam impresia ca o sa-l scap, iar bateria m-a tinut cam 6 ore utilizat intens cu twitter si filmari hd si poze. Iti multumesc pentru interesul manifestat.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.

Tags: , ,