Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » ebook Reader, Review

Amazon Kindle – oficial in Romania

Submitted by on 13/01/2011 – 3:08 pm2 Comments

Amazon Kindle

Dupa lungi asteptari, acum iubitorii de carti se pot considera cu adevarat fericiti. Se pare ca inceputul de an 2011 a adus in Romania mult asteptatul eBook Reader Amazon Kindle . Acesta se poate gasi momentan numai la eMAG sub forma a doua versiuni : eBook Reader Kindle Amazon versiunea cu WI-FI sau Kindle cu WI-FI si 3G la preturi rezonabile (700 Ron, respectiv 950 Ron).

Prezinta un ecran E Ink cu o rezolutie de 600×800 si 16 niveluri de gri , fapt ce permite citirea cartilor preferate pana seara tarziu  fara a obosii ochii. Acesta de multe ori poate fi confundat cu o pagina dintr-o carte  datorita faptului ca foloseste cerneala electronica (dupa cum il da de gol si numele).

Avand in componenta un ecran Kindle care  nu permite reflexia razelor intalnite la ecranele LCD ale telefoanelor mobile si tabletelor, cititul poate fi realizat cu usurinta afara la lumina soarelui, cat si in spatii inchise ferite de razele puternice ale soarelui.

Cu o singura incarcare a eBook-ului poti citi in voie fara a ramane fara baterie aproximativ o luna de zile. Durata de viata impresionanta a bateriei este datorata faptului ca Amazon Kindle foloseste cerneala electronica care nu utilizeaza deloc energie in timpul vizualizarii paginilor ci doar atunci cand trecem de la o pagina la alta si se efectueaza o noua afisare.

Catifelat la atingere cu o dimenisune de 190 X 123 X 8.5 mm si o greutate de 241 de grame este usor de tinut si citit .

Tot Kindle iti permite stergea cartilor si salvarea automata intr-o baza de date online care ulterior pot fi redescarcate .

O alta metoda de transfer al documentelor/cartilor este cea prin intermediul adresei de mail. In acest fel ii poti trimite Kindle-ului tau documente Word , PDF , fotografii.

Acest articol este un guest post scris de Miruna Chiriac. Va recomand sa o urmariti si pe twitter sau pe blogul personal sau poate chiar si aici, in viitorul apropiat :).

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.