Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Nokia, Vodafone

Nokia Ovi Store permite plata aplicațiilor direct pe factura Vodafone

Submitted by on 26/09/2011 – 12:40 pmOne Comment

Nokia România a anunțat faptul că de acum aplicațiile pe care le regăsim în magazinul de aplicații propriu, Nokia Store, cunoscut anterior sub numele de Ovi Store, vor putea fi facturate în abonament sau se va scade din creditul de care dispui, dacă ești pe sistemul prepay.

Acest lucru nu face altceva decât să ușureze achiziția de aplicații pentru cei care sunt dispuși să plătească pentru acest lucru, dar nu dețin un card de credit (copii/elevi) sau pur si simplu nu au incredere in serviciile de plata pe internet.

Prețurile aplicațiilor încep de la 0.87 euro, putând achiziționa aplicații doar dacă aveți pe telefonul personal Nokia Store, prin care se va realiza orice fel de plată, respectiv descărcare.

Din păcate, în cazul meu, nu am acces la o colecție vastă de aplicații, Series 40 neavând aplicații prea atractive pentru care să plătești, dar în momentul în care ai un telefon cu specificații de top, ai mai multe motive să cheltuiești anumite sume pentru cumpărarea aplicațiilor.

Așteptăm și ceilalți producători să ia astfel de inițiative prin care să ofere utilizatorului obișnuit o experiență mai ușoară de achiziție a aplicațiilor, fără multe bătăi de cap pentru acesta.

În cadrul Webstock 2011, Vodafone a confirmat faptul ca abonaţii vor putea descărca aplicaţii din portalul Ovi Store, taxa fiind disponibilă la sfârşitul lunii pe factura  Vodafone, iar plata se va efectua odată cu achitarea celorlalte servicii furnizate de Vodafone.

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.