Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Operatori, Orange

Metode pentru reincarcarea cartelei Orange PrePay

Submitted by on 09/03/2011 – 12:25 amOne Comment

orange romania De astazi incepem o serie de articole prin care o sa va aducem “scurt si la obiect” informatii despre cum se reincarca o cartela SIM PrePay Orange. Site-urile operatorilor, sunt facute in asa fel incat pana gasesti informatia cautata nici nu mai ai nevoie de creditul mult dorit.

Informatia se gaseste la o cautare pe Google, dar credem ca cel mai bine e sa tinem toate metodele la un loc in cazul in care unii dintre dumneavoastra aveti cartele la mai multi operatori. Asa ca incepem cu:

Reincarcare directa cu minute:

1- Tichet de reincarcare electronica

cum functioneaza:

Vino la magazinele sau la partenerii Orange si ia un tichet de reincarcare cu minute. Pentru reincarcarea contului apeleaza gratuit de pe telefonul tau Orange: 222, serviciul reincarcare si apasa tasta 1 *122*cod de reincarcare#

In ambele cazuri va trebui sa tastezi codul de reincarcare tiparit pe tichet. Codul de reincarcare poate fi folosit o singura data. Dupa ce l-ai folosit, vei primi un SMS de confirmare pentru alocarea beneficiilor.

Cu ajutorul unui abonat Orange :

cum functioneaza:

Abonatul Orange trebuie sa sune la *100# si sa selecteze optiunea “reincarcare cont PrePay”. I se va cere sa introduca parola personala de fiecare data cand foloseste serviciul. Daca nu si-a definit o parola, va trebui sa tasteze cele 6 cifre ale numarului actului personal de identitate urmate de tasta # sau, daca abonamentul este incheiat pe firma, ultimele 6 cifre din codul de inregistrare fiscala urmate de tasta #. Dupa introducerea parolei: va afla valoarea maxima de reincarcare pe care o poate comanda i se va cere sa selecteze metoda de reincarcare: minute sau credit i se va cere sa selecteze o valoare de reincarcare va trebui sa introduca numarul de telefon al cartelei PrePay pe care doreste sa o reincarce

Dupa reincarcare, abonatul va primi un mesaj scris de confirmare cu urmatoarele informatii: numarul PrePay si valoarea totala cu care a fost reincarcat. Vei primi, de asemenea, un mesaj scris cu valoarea reincarcata pe numarul tau.

Prin reincarcare directa la magazinele si partenerii Orange

Vino la orice magazin Orange si spune-ne numarul tau de telefon si minutele cu care vrei sa reincarci contul PrePay si reincarcarea se va face pe loc. Dupa reincarcare vei primi un SMS de confirmare.

Cu cartela razuibila :

cum funcţioneazã:

La solicitarea reîncãrcãrii contului cu o anumitã valoare vei primi un tichet pe care este tipãrit un cod unic de reîncãrcare şi valoarea creditului care urmează să fie reîncãrcat.Pentru reîncãrcarea contului apeleazã gratuit de pe telefonul tãu Orange numãrul 222, serviciul reîncãrcare, apasã tasta 1 sau *100#, serviciul Self Care, şi selecteazã opţiunea Reîncărcare. În ambele cazuri ţi se va cere să tastezi codul de reîncãrcare tipãrit pe tichet. Acest cod poate fi folosit o singură dată.

Din contul unui abonat:

Daca utilizezi un abonament din planul Personal prin acest serviciu, poti sã reîncarci orice cont Orange PrePay cu o valoare cuprinsã între 1 EUR si 200 EUR. Valoarea maximã lunarã cu care poti reîncãrca orice cont PrePay depinde de valoarea facturilor tale precedente. Pe parcursul unei luni, de fiecare datã când accesezi acest serviciu, vei fi informat asupra valorii maxime cu care poti sã reîncarci contul utilizatorului PrePay.

cum functioneaza:

Sunã la numãrul 200 de pe telefonul tãu Orange si selecteazã optiunea “reîncãrcare cont PrePay”. Ti se va cere sã introduci parola personalã de fiecare datã când folosesti serviciul. Abonatii persoane fizice care nu si-au definit o parolã, se vor identifica tastând cele 6 cifre ale numãrului actului personal de identitate urmate de tasta #. Abonatii persoane juridice care nu si-au definit parola prin formularul Orange Thank You se vor identifica tastând ultimele 6 cifre din codul de înregistrare fiscalã urmate de tasta #. Dupã introducerea parolei: -ti se va comunica valoarea maximã de reîncãrcare pe care o poti comanda -ti se va cere sã selectezi o valoare de reîncãrcare -va trebui sã introduci numãrul de telefon al contului PrePay pe care doresti sã-l reîncarci Dupã ce reîncãrcarea a fost facutã vei primi o confirmare printr-un mesaj scris cu urmãtoarele informatii: numãrul PrePay reîncãrcat si valoarea totalã reîncãrcatã. Utilizatorul PrePay va primi de asemenea un mesaj scris prin care i se comunicã valoarea totalã cu care i s-a mãrit creditul si data reîncãrcãrii. Creditul reîncãrcat prin acest serviciu se ia în considerare la alocarea bonusului de fidelizare si la alocarea bonusului pentru reîncãrcare la 30 de zile. *Pentru a putea reîncãrca un cont PrePay, abonatul Orange trebuie sã se afle pe teritoriul României. Utilizatorul PrePay beneficiazã de acest serviciu si în roaming. Fie cã este în tarã, fie cã se aflã în roaming, contul sãu PrePay poate fi reîncãrcat de orice abonat Orange aflat în România. *Valoarea cu care ai reîncãrcat contul PrePay va fi inclusã în factura ta lunarã iar utilizatorul PrePay va avea la dispozitie un credit egal cu valoarea reîncãrcatã plus bonusul corespunzãtor.

Automata :

cum functioneazã:

Abonatul Orange trebuie sã formeze *100#, serviciul Self Care (gratuit de pe telefonul Orange) si sã selecteze din meniul “Alege” optiunea “Reîncãrcare PrePay”. Se va cere introducerea parolei personale de fiecare datã când este folosit serviciul. Abonatii persoane fizice care nu si-au definit o parolã se vor identifica tastând cele 6 cifre ale numãrului actului personal de identitate urmate de tasta #. Abonatii persoane juridice care nu si-au definit parola prin formularul Orange Thank You se vor identifica tastând ultimele 6 cifre din codul de înregistrare fiscalã urmate de tasta #. Dupã introducerea parolei, se alege optiunea “lunar”, apoi se selecteazã varianta de programare doritã, cu sau fãrã confirmare. Pentru a programa o reîncãrcare lunarã, vor trebui parcursi urmãtorii pasi: alegerea valorii de reîncãrcare introducerea numãrului de telefon al contului PrePay care se doreste a fi reîncãrcat lunar comunicarea datei la care se doreste efectuarea reîncãrcãrii lunare Dacã a fost aleasã varianta de reîncãrcare automatã lunarã cu confirmare, cu o zi înaintea datei alese pentru reîncãrcare abonatul va primi un mesaj scris prin care va fi cerut acordul asupra reîncãrcãrii. Pentru a confirma reîncãrcarea, abonatul trebuie sã trimitã înapoi printr-un mesaj scris cuvântul “DA”, în cel mult 24 ore. Dacã nu se trimite rãspuns sau este trimis înapoi orice alt cuvânt sau combinatie de cuvinte, se va considera cã nu se doreste efectuarea reîncãrcãrii. Doar primul rãspuns va fi luat în considerare. Pentru ambele variante, dupã ce reîncãrcarea lunarã a fost fãcutã, abonatul va primi o notificare printr-un mesaj scris cu urmãtoarele informatii: numãrul PrePay reîncãrcat si valoarea totalã reîncãrcatã. Utilizatorul PrePay va primi de asemenea un mesaj scris prin care i se comunicã valoarea totalã cu care i s-a mãrit creditul si data reîncãrcãrii. Creditul reîncãrcat prin acest serviciu este luat în considerare la alocarea bonusului pentru reîncãrcare la 30 zile. Pot fi modificate sau anulate programãrile fãcute în orice moment, folosind acelasi meniu utilizat pentru programarea reîncãrcãrilor. *Utilizatorul PrePay beneficiazã de acest serviciu si în roaming; fie cã este în tarã, fie cã se aflã în roaming, contul sãu PrePay poate fi reîncãrcat de cãtre orice abonat Orange aflat în România sau în afara tãrii. Functionarea serviciului depinde de capabilitãtile tehnice ale retelelor strãine în care sunt înregistrati utilizatorul Prepay, respectiv abonatul Orange. *Valoarea cu care a fost reîncãrcat contul PrePay va fi inclusã în factura lunarã a abonatului, iar utilizatorul PrePay va avea la dispozitie un credit egal cu valoarea reîncãrcatã.

Electronica:

cum functioneazã:

La solicitarea reîncãrcãrii contului cu o anumitã valoare vei primi un tichet pe care este tipãrit un cod unic de reîncãrcare si valoarea creditului care urmeazã sã fie reîncãrcat. Pentru reîncãrcarea contului apeleazã gratuit de pe telefonul tãu mobil numãrul 222, serviciul reîncãrcare, si apasã tasta 1 sau *100#, serviciul Self Care, si selecteazã optiunea Reîncãrcare. În ambele variante ti se va cere sã tastezi codul de reîncãrcare tipãrit pe tichet. Acest cod poate fi folosit o singurã datã.

Internationala:

*Suma pe care o platesti include TVA-ul din Romania (24%). De exemplu, pentru o reincarcare de 10 euro, creditul care se reincarca pe numarul Orange PrePay din Romania este de 8,06 euro, diferenta de 1,94 euro reprezentand TVA (24%).

cum functioneaza:

La solicitarea reîncărcării ti se va cere numărul de telefon şi suma pe care doreşti sa o reîncarci. Numarul Orange PrePay din Romania va primi un mesaj cu numărul unic de înregistrare a tranzacţiei şi un mesaj de confirmare a reîncărcarii contului.

disponibilitate:

Spania

Poti reincarca in peste 24.000 de puncte de vanzare. Cauta locatiile cu semnul disa si ezetop. Pentru a gasi cea mai apropiata locatie apeleaza: 0034 902 013 886 (reteaua Disa) 0034 902 333 616 (reteaua CSQ) 0034 902 112 586 (reteaua Arce Software)

Italia

Poti reincarca in peste 1.500 de puncte de vanzare. Cauta locatiile cu semnul ezetop si Smith&Smith. Pentru a gasi cea mai apropiata locatie apeleaza: 0039 090 896 0743 (reteaua Pentasystem) 0039 064 429 2454 (complexul comercial La Strada, Via Circonvallazione Nomentana, 530 Roma)

UK Poti reincarca in peste 22.000 de puncte de vanzare. Cauta locatiile PayPoint marcate cu semnul ezetop si Orange.

Belgia

Poti reincarca in peste 1.000 de puncte de vanzare. Cauta locatiile MPost marcate cu semnul ezetop si Orange.

SUA

Poti reincarca in peste 98.000 de puncte de vanzare. Cauta farmaciile Walgreens marcate cu semnul ezetop si Orange. Pentru a gasi cea mai apropiata locatie apeleaza: 0018 00 483 2891 (reteaua Blackstone) 0018 66 673 4735 (reteaua Call Direk) Online Poti reincarca online la www.ezetop.com de oriunde din lume.

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.