Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Android, Aplicatii mobile, iPhone

Stream audio de la Zonga pe telefonul mobil

Submitted by on 07/02/2012 – 7:35 pmOne Comment

IMG_1427Aplicatia Zonga este disponibila in Android Market cat si in AppStore inca din momentul lansarii. Aplicatia poate fi accesata doar daca ai un cont premium pe Zonga.ro, taxa lunara fiind de 4.99 euro/luna. Spre deosebire de competitorul Grrooveshark, aplicatia este disponibila si in AppStore si nu ai nevoie de Jailbreak pentru a asculta legal si nelimitat muzica.

Fiind printre primii beta testeri, am activat contul premium (plata se efectueaza doar prin SMS deocamdata) si am inceput sa folosesc aplicatia. Initial ma asteptam ca aplicatia sa imi ofere streaming doar pe un playlist creat anterior pe website-ul Zonga. Aplicatia de pe iOS ofera un search in toata bibloteca audio disponibila, biblioteca ce se actualizeza in continuu, statusul acesteia putand fi observat aici. Playerul s-a comportat ireprosabil, chiar si pe conexiune EDGE, cu mici intarzieri inainte ca piesa sa porneasca, nu si pe parcursul acesteia cum se mai intampla in cazul YouTube cand se blocheaza in mijlocul filmuletului. Functia Smart Radio iti ofera posibilitatea de a asculta piese random, insa din toate genurile muzicale (pe PC functia radio este disponibila pe genuri muzicale). Poti sa iti creezi foarte usor un playlist si pe telefonul mobil, nu doar pe site-ul Zonga.

 IMG_1431IMG_1432IMG_1430

Aplicatia Zonga spre deosebire de alte aplicatii de streaming disponibile pe telefoanele mobile ofera doua functii foarte utile. Una din functii este contorul de date ce te avertizeaza cand atingi un anumit volum de date. A doua functie utila este disponibila pe iOS 5 cel putin si permite schimbarea pieselor si controlul volumului direct din meniul lock screen , fara a fi nevoie sa deschidem aplicatia Zonga.

IMG_1428IMG_1433IMG_1429

Aplicatia Zonga este creata de firma iQuest Technologies, iar varianta pentru iOS este disponibila doar in AppStore Romania. Produsul Zonga este face parte din portofoliul Trilulilu.

Pentru mai multe informatii legate de Zonga cittii aici si aici.

One Comment »

  • 1nu says:

    Ai radio pe genuri muzicale și în aplicația de mobil, Smart Radio și în aplicația de desktop.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.