Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » iPhone, Vodafone

Lansarea iPhone 4S la Vodafone

Submitted by on 11/11/2011 – 11:42 amOne Comment

Echipa InspectorGadget.info isi doreste noul iPhone 4S de la Vodafone pentru ca nu a intrat inca in programul Gadgeteer. De aceea aseara am fost la lansarea oficiala in Romania a iPhone 4S ce a avut loc la reprezentanta din Plazza Romania pentru a vedea noul iPhone 4S si cum se misca. Oricine a putut butona noul telefon, fiind disponibile trei sampleuri La ora 22 curiosii dar si potentialii clienti, alaturi de bloggeri se stransesera in numar mare.

ora22IMG_20111110_223926Aproape de ora 23 Cabral a urcat pe scena  sugerandu-ne sa nu o intrebam pe Siri unde este cea mai buna shaorma fiindca toata lumea stie ca este la Dristor. Pe scena au participat si Andreea Raicu alaturi de Robert Turcescu, acestia fiind printre primii posesori ai telefonului iPhone 4S. Reprezentantul Vodafone a subliniat faptul ca ultimul iPhone lansat este o ultima inovatie adusa de Steve Jobs omenirii si cum probabil Steve Jobs ar fi spus la lansarea iPhone 4S, “This is beautiful”. La ora 23 lumea s-a asezat la coada pentru a cumpara noul iPhone 4S, Anda Adam fiind printre primii cumparatori.

Evenimentul a avut loc simultan si in Brasov, Cluj, Buzau, Constanta, Iasi, Ploiesti, Pitesti si Timisoara, iar Vodafone a acordat reduceri primilor clienti ce au IMG_20111110_225747cumparat telefonul joi seara.

iPhone 4S este cel mai rapid si mai puternic iPhone de pana acum. Chip-ul A5 asigura performanta de 2 ori mai rapida si grafica de 7 ori mai rapida, fata de iPhone 4. Aici gasiti toate caracteristicile noului iPhone 4S impreuna si cu noile functii aduse in iOS5. Pentru tarife vizitati pagina Vodafone dedicata iPhone 4S.

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.