Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » iPhone

iOS 4.1 este disponibil pentru descarcare!

Submitted by on 11/09/2010 – 1:03 pmNo Comment

Ei se  pare ca zvonurile au fost confirmate! Din acest moment avem la dispozitie cel mai recent update pentru iPhone si iPod.

Este vorba de iOS 4.1  care promite sa rezolve problemele facute de vechiul iOS 4 atat pentru iPhone 3G cat si pentru iPhone 4.

Pe langa aceste fix-uri, noul iOS vine si cu cateva imbunatatiri cum ar fi: fotografii HDR, GameCenter, reteaua sociala Ping.

Recomandarea mea ar fi fost sa instalati cat mai rapid acest update, mai ales daca sunteti posesorul unui iPhone 3G si aveti instalat in momentul de fata iOS4, dar cum unlock-ul nu este inca disponibil va puteti trezi cu un aparat blocat in retea. Asa ca va recomand sa asteptati aparitia lui Ultrasn0w pentru iOS 4.1. Ca metode de JailBreak avem deja Sn0wBreez si RedSn0w compatibile (voi reveni si cu un tutorial).

Dar motivul pentru care as recomanda acest update este viteza si modul in care telefonul va reactiona, mult mai rapid si mai prompt (lucruri valabile doar pentru iPhone 3G). Si chiar daca nu va ajunge la nivelul de performanta al lui iOS 3.x (care si asa era in urma lui iOS 2.2.1), va fi mult mai aproape de aceasta data. Puteti sa va convingeti si singuri urmarind clipul de mai jos:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.