Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Altele, iPhone, Tablete

Apple vinde 2 milioane de iPad-uri în mai puţin de 2 luni!

Submitted by on 01/06/2010 – 1:36 pm5 Comments

Apple a anunţat ieri că vânzările pentru produsul iPad au depăşit numărul de 2 milioane în mai puţin de 2 luni de la lansarea din 3 aprilie. Apple a început livrarea de iPad-uri în Australia, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elveţia şi Regatul Unit în acest weekend care s-a sfârşit. Apple a amânat cu o lună lansarea tabletei PC iPad pe plan internaţional din cauza cererii foarte mari din Statele Unite, care a depăşit asteptările companiei. iPad va fi disponibil în alte 9 ţări în iulie şi în alte ţări ceva mai târziu anul acesta.

„Clienţii din întreaga lume experimentează magia lui iPad, şi par să îl iubească la fel de mult precum noi”, a afirmat directorul executiv Apple, Steve Jobs. „Apreciăm răbdarea oamenilor şi muncim din greu să construim suficiente iPad-uri pentru toată lumea”.

Dezvoltatorii au creat peste 5 000 de aplicaţii noi şi interesante pentru iPad care să profite de interfaţa multi-touch, ecran de mari dimensiuni şi grafică de înaltă calitate. iPad va rula aproape toate aplicaţiile din mai mult de 200 000 de aplicaţii din App Store, inclusiv aplicaţii deja achiziţionate pentru iPhone sau iPod touch.

iPad este o tabletă PC proiectată şi comercializată pe Apple. Pe aceasta puteţi naviga pe internet, citi noutăţi şi ştiri, să vă jucaţi diverse jocuri şi alte activităţi. Tableta cântăreşte între 600 şi 800 de grame, şi are un ecran de 10 inch (25 cm).

5 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.