Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Altele, Tablete

Smart Cover pe iPad 1!

Submitted by on 27/03/2011 – 6:58 pmNo Comment

Odata cu iPad 2, cei de la Apple au lansat si cateva accesorii pentru acesta. Smart Cover este husa magnetica, care se pliaza in asa fel in cat acesta sa devina  un “suport” perfect pentru vizualizarea filmelor sau pentru a scrie cat mai comod.

Insa pentru cei care detin prima generatie de iPad, aceasta husa nu este compatibila. Totusi, folosindu-ne de cateva accesorii “extra” aceasta se va  “plia” foarte bine si iPad 1.

Pentru a va putea bucura de acesta husa, trebuie sa va procurati 4 magneti, cu o latime nu mai mare de 13.4mm. Acestia se pot achizitiona de la magazine “specializate” (eventual librarii, vechile papetarii) sau de pe internet.

Retineti insa, acesti magneti nu trebuie amplasati o distanta simetrica. Trebuie sa ii plasati intai pe partea metalica a husei astfel incat sa se alinieze singuri (se vor alinia asimetric). Apoi tot ce trebuie sa faceti este sa lipiti magnetii pe iPad in pozitiile in care sunt deja plasati pe husa. Restul e magie, cum s-ar spune :).

Si pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, va oferim si un mic filmulet penru a va face o imagine mai clara, despre acesta modificare.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.