Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Altele

MacBook Air – performanta si stil in doar 11 inci

Submitted by on 01/11/2010 – 5:15 pmNo Comment

Nu credeam sa ma joc cu proaspat lansata serie macbook air prea curand. Totusi astazi, in cadrul lansarii Office 2011 pentru Mac, cei de la Apcom (distribuitori Apple in Romania) au adus si cate un exemplar din modelele amintite mai sus- atat modelul de 13 inci cat si cel de 11 inci. Mai erau acolo si un macbook si doua iMac-uri, dar credeti-ma ca au ramas complet ignorate. Nici Mighty Mouseul nu s-a bucurat de mai mult succes.

Trebuie sa recunosc ca am ramas impresionat si ca daca as avea bugetul necesar nu as ezita nici o clipa sa imi iau un MacBook Air (inca nu stiu daca cel de 13 inci sau cel de 11 inci). Motivul principal ar fi pentru ca raportul calitate+performanta/pret nu mai este acelasi. La 999$ se poate cumpara un Macbook de 11 inci cu procesor de 1.6, 2GB RAM, placa video nVidia 320M cu 256MB dedicati si hard-disk SSD de 64GB (asa cum am deja pe desktop). Performantele sunt mai mult decat extraordinare, ajungand aproape la acelasi nivel cu vechea serie Macbook Pro (pentru modelul de 13 inci). Asta la o autonomie de aproximativ 5 ore si la niste dimensiuni aproape comice :). Dovada in clipul si imaginea de mai jos:

Macbook Air vs Macbook Pro

imagine via tech-recipies.com

Noile Macbook Air nu sunt doar mai mici decat versiunea precedenta, dar si promit sa fie mai rezistente (avand in vedere defectele de constructie prezente ale primei serii). Mai jos aveti cateva poze facute astazi in cadrul conferintei. Calitatea este scazuta datorita aparatului de captura: iPhone 3G.

Ce nu vedeti in poze este faptul ca ambele laptop-uri sunt foarte usoare. Atat de usoare incat pot fi tinute cu usurinta intr-o singura mana.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.