Review: iPad mini
18/02/2013 – 8:37 am | No Comment

iPad mini este varianta mai mica a celebrei tablete iPad, care incearca sa concureze cu celelalte tablete din clasa 7 inch.
Apple a intrat pe segmentul tabletelor de 7 inch la un interval destul …

Read the full story »
Altele

Tot felul de informatii despre tehnologia mobila. Noutati tehnologice, lansari dispozitive cu diverse functionalitati

Android

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie posesorul unui telefon Android

iPhone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui iPhone

Symbian

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon Symbian

Windows Phone

Stiri, informatii, tutoriale, aplicatii si tot ce are nevoie utilizatorul unui telefon cu Windows Phone 7 sau Windows Mobile

Home » Android

Yahoo! Messenger acum si pentru Android!

Submitted by on 02/07/2010 – 6:08 pm4 Comments

Inca o veste buna pentru posesorii de smartphone-uri Android. Dupa lungi asteptari au aparut versiunile oficiale a le Yahoo Messenger si Yahoo Mail pentru Android.

Pentru cei care nu aveti instalat pe smartphone-ul dumneavoastra versiunea Android 2.0 sau o versiune mai noua,Y!Messenger nu va fi compatibil.

Toti ceililalti insa, puteti descarca Y! Messenger prin  Android Market.

4 Comments »

 • prN says:

  asta da stire :)))) pe zi ce trece imi iubesc mai mult iphone-ul …..

 • admin says:

  @prN: platforma Android se dezvolta mai greu ce-i drept. Totusi, detinator de iPhone 3G fiind, ca si tine, cand am pus mana pe acel e63, cu specificatii hardware asemanatoare, am ramas uimit de cat de rapid putea sa fie in multitasking. E adevarat ca interfata nu era la fel dar se misca fara vreun pic de lag. Iar eu pe Symbian ma jucam jocuri 3D pe N-gage care avea 116Mhz si 16MB RAM. De Milestone nici nu mai vorbesc… dar acolo sunt alte specificatii. Nu incerc sa arunc cu noroi in iPhone. Il am, a fost revolutionar la vremea lui, faptul ca are aplicatii pentru orice este numai meritul Apple, totusi politica lor (de a-ti cumpara un nou aparat in fiecare an, pentru a functiona ok) imi displace total :).

 • prN says:

  Am si e63 si 6300 si n900 totusi de iphone m-am atasat si pentru simplul fapt ca gasesc aplicatii care mie imi trebuie(respectiv tot felul de dictionare,gramatici din diverse limbi,tot felul de ebooks mie mi se pare genial)am incercat sa joc ceva pe e63…jalnic,pe n900 e o placere sa ma joc insa platforma=0(desi cam bate la cur iphoneOS aplicatii putine si simpliste.
  iphoneul e cel mai bun smartphone nu pentru specificatiile tehnice ci datorita numarului mare de aplicatii care acopera tot spectrul cerintelor utilizatorilor,altfel it’ll be an epic fail

 • […] Yahoo! Messenger – acum si pentru […]

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.